Naši klijenti!

Gia d.o.o.

Gia

"Rad u Panteonu nam je omogućio brzu komunikaciju kako sa partnerima tako i unutar same firme", Miomira Tomić, GIA Srbija d.o.o..

Kompanija GIA Srbija, nalazi se u sastavu GIA Technologu Group, Austrija.GIA Austrija, kao deo GIA Technology Group, osnovana je 1957 godine kao privatna kompanija, sa ciljem da pruzi najviši nivo kvaliteta u opremanju i servisu u oblastima naftne i hemijske industrije.

GIA Srbija zaduzena je za trzista: Srbije, Crne Gore, Makedonije i Kosova.

 
Alpod Flooring d.o.o.

Alpod

 

Preduzeće Alpod d.o.o. se bavi prodajom i montažom podnih obloga od drveta i pratećeg materijala. Alpod d.o.o. je najveći distributer podnih obloga od drveta u jugoistočnoj Evropi. Pored Slovenije,preko naših poslovnica pokrivamo tržišta u Hrvatskoj, Srbiji, Češkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Italiji, BiH, Crnoj Gori, Makedoniji, na Kosovu i Albaniji.

Prodajni program obuhvata masivne gotove parkete – lakirane i neobrađene, dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete, višeslojne gotove parkete, drvene obloge za spoljne površine, drvene obloge za spoljne i unutrašnje zidove, gotovu lakiranu plutu, vinil i linoleum u pločama, kao i sve vrste lajsni, profila, podloga i drugih materijala koji su potrebni za montažu podnih obloga.

 


 
Pansport d.o.o.

Pansport

Pansport je jedan od vodećih ovlašćenih uvoznika i distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na našem tržištu. Implementiran je Pantheon poslovni softver u brojnim maloprodajnim objektima u Srbiji. Za potrebe automatizacije naručivanja na osnovu podataka o zalihama i prodaji po objektima napravljen je sistem naručivanja. Sistem naručivanja se zasniva na osnovu metodologije koja je do tada ručno primenjivana.

Društvene mreže

FacebookLinkedIn

Online

Imamo 3 gostiju na mreži
Registracija
*
*
*
*
*
Polja označena sa (*) su obavezna.